Suntem intr-o perioadă de transformare, incepând cu luna ianuarie, 2022 au inceput lucrările de reabilitare la cladirea de 7 etaje, din păcate odată cu aceste lucrări suntem nevoiți să restrângem numărul de paturi prin comasarea celor trei secții de obstetrică ginecologie intr-una singură cu doar 40 de paturi. Din acest motiv mare parte din intervențiile ce privesc patologia ginecopată vor fi restrânse.

Ne cerem scuze față de paciente pentru disconfortul fonic creat de începerea lucrărilor, dar ne dorim un spital modern cu standarde înalte din toate punctele de vedere și suntem conștienți că doar printr-un efort constant și trecând prin diverse etape putem ajunge la obiectivul propus. Pe acest drum avem nevoie de înțelegere și toleranță pentru situațiile neplăcute ce pot apărea, atât din partea pacientelor internate cât și a celor care urmeaza a fi internate. Nu in ultimul rand ne cerem scuze si regretam situatia creată față de mamele Covid pozitive, cărora nu le mai putem oferi posibilitatea de a sta cu nou născutul in salon in perioada internarii.

CONTACT

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie ” Dr. Ioan Aurel Sbarcea”

Str. Gheorghe Baritiu nr. 36
500025 BRASOV
URGENTE : 0368-20.20.33 .
AMBULATOR : 0368-20.20.32

SECRETARIAT: 0368 – 20.20.13
CAMERA DE GARDA 0368-202033

LINK-URI

COPYRIGHT

Toate informatiile si materialele folosite in acest site sunt rezervate in exclusivitate SCOG Brasov.

Folosirea oricarui text, imagine, sau articol din acest site fara acordul scris al institutiei este interzisa, sub protectia  legii dreptului de autor.

web design
Freeline Design