Sari la conținut

Testare SARS CoV -2

Incepand cu data de 01.11.2020, programarile pentru testare PCR, in vederea detectarii infectiei cu SARS CoV 2, se vor face la numarul de telefon 0372 91 66 04,  de luni pana vineri, in intervalul orar 09.00 – 13.00. Pe site-ul spitalului veti gasi documentele necesare a fi completate inainte de prezentarea la testare –  Consimtamantul pacientului in vederea testarii si formularul de insotire a probelor. (in sectiunea “INFO PACIENT din meniul principal”)
Va rugam listati si completati documentul inainte de venirea la testare deoarece doar astfel va putem asigura un acces civilizat si operativitate la punctul de recoltare, accesul in spital fiind limitat datorita regulilor din protocoalele de prevenire a infectarii personalului cu virusul SARS CoV-2, care prevad interactiunea cat mai redusa cu persoanele din exteriorul spitalui si chiar interzicerea accesului acestora in incinta spitalului. Atasat acestui document este obligatoriu sa aveti o copie a actului de identitate. Costul testului este de 230 lei si se achita numerar in momentul testarii. Programarile sunt facute la un interval de 5-10 minute pentru a evita aglomerarea si avem rugamintea sa respectati ora la care aveti programarea.
Spitalul isi rezerva dreptul de a nu mai programa pacientii pentru testare RT-PCR, in situatia in care s-au programat anterior, renunta la programare si nu anunta in scris pe adresa de mail secretariat@maternitatea.ro, ca anuleaza programarea.
Un email de anulare poate ajuta alt pacient.

Mentionam ca numarul testelor la cerere este de 40 teste pe zi, prioritate avand testele trimise spre analiza de DSP, si alte spitale care nu au posibilitatea de prelucrare a acestora pentru personalul si pacientii lor.
Probele trimise in regim de urgenta de catre DSP Brasov, primeaza programarilor in cazul atingerii capacitatii maxime de prelucrare a acestora.

3